top of page
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
man 3

Dit is een citaat uit een recensie. Deel hier ervaringen die klanten hebben met uw services of bedrijf. Maak potentiële klanten enthousiast om een samenwerking aan te gaan!

C. Jansen

man 7

Dit is een citaat uit een recensie. Deel hier ervaringen die klanten hebben met uw services of bedrijf. Maak potentiële klanten enthousiast om een samenwerking aan te gaan!

F. Janssen

woman 8

Dit is een citaat uit een recensie. Deel hier ervaringen die klanten hebben met uw services of bedrijf. Maak potentiële klanten enthousiast om met u een samenwerking aan te gaan!

M. van Wijk

ORTHOVITALE - PRAKTIJK VOOR ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE WOERDEN BIO

All You Need to Know

Located in Woerden, OrthoVitale - Praktijk voor Orthomoleculaire Therapie Woerden is a professional Clinical Nutritionist who specializes in nutritional therapy and dietary education. Committed to forming relationships with clients looking to manage their weight, OrthoVitale - Praktijk voor Orthomoleculaire Therapie Woerden is always there for guidance and to reinforce healthy lifestyle habits.
Are you looking to make a change? OrthoVitale - Praktijk voor Orthomoleculaire Therapie Woerden is here to set you on the path to good health. Browse through the site to see the variety of services offered to help you achieve your goals.

Wie ben ik?

Ik ben Julia Schantl (Dr. Ir), orthomoleculaire darmtherapeut. Mijn passie is het zoeken naar oorzaken van klachten zodat behandeling klachten echt oplost en niet alleen symptoombestrijding is. Ik ben analtisch en empatisch en ga voor resultaat. Ik heb jaren als onderzoeker en manager in het klinisch-pharmaceutische und wetenschappelijke onderzoek gewerkt en uiteindelijk de switch gemaakt naar de complementaire zorg. Het helpen om mensen echt beter te maken heeft hiermee een heel andere dimensie gekregen. Veel klachten hebben hun oorsprong in een niet passende voeding of een darm die uitbalans is. Door hieraan te werken voelen mensen zich snel energieker en ervaren minder klachten. Dat is echt fantastisch om te zien!

Wil jij dat ook? Neem contact op! 

Naast het werk in de parktijk geef ik ook les en supervisie aan therapeuten. Ook ben ik moeder van 3 kinderen, ontdek ik graag nieuwe landen en ben erg geïnteresseerd in natuurlijk voeding en koken.

Julia1.jpg
bottom of page